Košarkaš Budućnosti iz Bijeljine počeli su sa pripremama za narednu sezonu. Dario Čojić, šef stručnog štaba mlađeg bijeljinskog tima za “Sport Bijeljina” je istakao planove za naredni period:

Pripreme ćemo odraditi u Bijeljini u našoj sali gdje imamo sve uslove za jedan kvalitetan rad. Prvi dio priprema je baziran u sticanju kondicije gdje ćemo kroz trenažni proces kako vrijeme bude odmicalo igrači polako podizati fizičku spremu. U drugom dijelu pripremnog ciklusa odigraćemo nekoliko prijateljskih utakmica, a protivnici su Spartans, Bratunac i Čelik, rekao je Čojić

Poznato je da su Na meti kluba iz Bijeljine mladi košarkaši kako iz BiH, tako i iz Srbije, Hrvtaske i drugih država regiona.

– Roster za narednu sezonu još nije završen jer radimo na tome da se pojačamo shodno našim mogućnostima. U radu sa prvim timom priključili smo nekoliko košarkaša iz mlađeg pogona, tako da se naš ”trend” u radu sa mlađim igračima i dalje nastavlja kao i ranije, jer nam je cilj da pored prvog tima pojačamo konkurenciju i u mlađim kategorijama – zaključio je na trener Budućnosti.

Izvor: SPort Bijeljina

Leave a Reply