Prvi polufinalni meč između Crvene zvezde i Igokee pripao je beogradskom sastavu, a trener aleksandrovačkog tima Dragan Bajić predstavnicima medija po završetku susreta otkrio je ključne razloge poraza.

Bajić je prije početka meča zvanično primio nagradu za najboljeg trenera u regionalnom takmičenju, a nakon što se zahvalio na čestitkama povodom toga, sumirao je utiske same utakmice.

“Čestitao bih igračima Crvene zvezde na zasluženoj pobjedi. Sama utakmica je izgledala jako dobro u prvom poluvremenu i to je znak da sam odradio dobru pripremu. Bili smo čvrsti u kontaktu, otjerali najveće prijetnje protivnika daleko od koša, čak smo i vodili na poluvremenu. Pad koncentracije u drugom dijelu igre kriv je za dvije situacije u kojima smo kažnjeni trojkama, a samim tim to je i ono što me najviše brine. Svojim igračima sam rekao da se utakmica ne igra 30, već 40 minuta. Moramo analizirati drugo poluvrijeme da bi što spremniji ušli u narednu utakmicu” – rekao je Bajić.

Naredna utakmica na programu je u petak, 7. maja, kada će isti akteri odmjeriti snage još jednom na parketu sportske dvorane u Laktašima.

meridianbetsport.ba

Leave a Reply