Durant pokidao Ahilovu tetivu? (VIDEO)

Kako pišu mediji u Americi Kevin Durant je navodno pokidao Ahilovu tetivu u petoj utakmici finala NBA lige. Ipak iz franšize Golden Statte Wariorsa još uvek ne žele ništa zvanično da tvrde prije nego što KD ode na magnetnu rezonancu.

Kevin Durant će ići na magnetnu rezonancu u utorak, najavljeno je iz ekipe Golden Stattea. Po pisanju američkih novinara i u franšizi Warriorsa se veruje da će mangnetna rezonanca samo potvrditi da je KD pokidao Ahilovu tetivu.

“Radi se o povredi Ahilove tetive. Ne znam stepen povrede, sutra će ići na magnetnu rezonancu. Radio je četiri nedjelje sa medicinskim timom i bilo je tu mnogo eskperata, doktora, mnogo magnetnih rezonanci i imali smo dobar osjećaj kada se radi o čitavom procesu”, rekao je generalni menadžer Warriorsa Bob Mayers kome je bilo veoma teško da govori nakon povrede Duranta.

“Mogao je da igra večeras, bila je to zajednička odluka. Nikoga ne možemo da krivimo, ali razumijem da u ovom sijvetu je krivac uvek potreban. Ja ovde vodim košarkaške operacije i reći ću vam nešto o Kevinu, on voli da igra košarku i svi koji pričaju da on ne želi da se vrati ovom timu nisu u pravu. On je dobar saigrač, dobra osoba i to nije fer. Srećan sam što ga poznajem”, dodao je Mayers.

Inače Voriorsi napuštaju Toronto tek u utorak i obaveštenje o Durantovoj povredi treba očekivati tek u noći između utorka i srede po srednnjeevropskom vremenu.

Inače šesti meč finalne serije je na programu između četvrtka i petka u 3 časa iza ponoći uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

sportklub.rs

PODIJELI

Komentariši