Košarkaš GSW-a Kevin Durant operiran je u srijedu, nako što mu je u petoj utakmici finalne serije NBA lige protiv Toronto Raptorsa pukla Ahilova tetiva.

Želim vas obavijestiti da mi je pukla Ahilova tetiva. Operacija je obavljena i bila je uspješna“, napisao je KD u poruci na Instagramu, ispod fotografije na kojoj se vidi da je u bolnici.

„Moj povratak počinje sada. Moja obitelj i voljeni su uz mene i svi cijenimo poruke podrške koje dobivamo.

Kao što sam rekao, patim, ali sve je u redu. Košarka je moja najveća ljubav i htio sam igrati tu noć jer je to ono što radim. Htio sam pomoći suigračima.

Jednostavno, neke stvari se dogode. Ponosan sam što sam mogao dati sve od sebe i na svoje suigrače koji su izborili pobjedu.

Bit će ovo teško putovanje, ali sam stvoren za njega. Znam da moja braća mogu pobijediti i u šestom susretu. Navijat ću za njih“.

sportklub.hr

View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Odgovori