Partizan je doživio drugi poraz u Eurocupu, pošto je Tofaš bio bolji u sedmom kolu od beogradskih crno-belih rezultatom  82:72.

Dobra stvar kod ovog poraza jeste to što crno-beli izgubili sa razlikom manjom od 13 poena, tako da ima bolji međusobni skor u duelima sa Turcima.

Četa Andree Trinkijerija je ponovo propustila priliku da matematički obezbjedi plasman u narednu fazu i ugrozila prvo mjesto na tabeli grupe B.

Od početka je Tofaš nametnuo svoju igru i nijednog trenutka nije ispuštao prednost. Na kraju su ubjedljivo slavili, a Partizan je samo u jednom momentu bio na minus četiri, ali onda je uslijedio novi udar Tofaša.

Nije ovo bilo večer Partizana, mnogo su se mučili u naparadu, dok u odbrani nisu imali rešenja za raspolože igrače turskog predstavnika. Mehija i Lodžeski su bili nerješiva enigma za crno-bele. Prvi je ubacio 24, dok je bivši igrač Olimpijakosa zabilježio 15 poena.

Ono što može da raduje jeste dobra partija mladog Trifunovića, koji je na prvom meču u sezoni upisao 7 poena. Najefikasniji u Partizanom timu bio je Nemanja Gordić sa 17 poena.

Izvor: espreso.rs

Foto:Eurocup

Odgovori