ŽKK Zrinjski 2010 iza sebe ima sjajnu godinu. Plemkinje odlično igraju u svim natjecanjima i sportska su priča Mostara i Hercegovine. Karla Lasić mlada je Plemkinja koja igra na poziciji centra i jedna je od stupova ŽKK Zrinjski 2010. Evo što je rekla za portal  hercegovina.in

Kako gljivice na nogama veoma lako mogu dovesti do smrti?

Evo za početak hoćeš li nam prokomentirati odlične rezultate ŽKK Zrinjski 2010 u prošloj sezoni?

“Odlični rezultati prošle sezone su prvenstveno rezultat truda, rada i zajedništva cijele naše ekipe”.

 

Bilo je tu dosta dobrih utakmica, pa možeš li nam ti izdvojiti neku koju ćeš posebno pamtiti?

“Teško se odlučiti za jednu utakmicu, svaka pobjeda nosi svoju čar, ali posebno bih izdvojila utakmicu na državnom juniorskom prvenstvu protiv ekipe Livna. Tada smo postale državne viceprvakinje u juniorskoj selekciji. Osjećaj i euforija poslije te utakmice je stvarno nešto neopisivo”.

Često ističemo da je ŽKK Zrinjski 2010 jedan od najuzornijih sportskih kolektiva, pa možeš li otkriti otkuda taj sklad i jedinstvo u ekipi?

“Mi uvijek kažemo da smo jedna velika obitelj. I pored toga što smo sportska ekipa, prošle smo jedna s drugom toliko toga, od najmlađih selekcija pa sve do seniorki. Jednostavno imamo takvu atmosferu u ekipi i jako sam ponosna što sam dio iste”.

Što za tebe osobno znači biti Plemkinja i nositi dres ŽKK Zrinjski 2010?

“Biti Plemkinja i nositi dres mog kluba mi je prije svega velika čast. Jako sam ponosna što sam dio ovakvog kolektiva”.

Od koga imaš najveću potporu za treniranje i igranje košarke?

“Najveću potporu za igranje i treniranje košarke imam od svoje obitelji i prijatelja. Sve je lakše kada imate nekoga tko će vas uvijek podržavati i radovati se vašim uspjesima. Ja to najviše imam u njima”.

Tekst i foto

hercegovina.in

Leave a Reply