U prostorijama Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK-a predpioniri KK Kengur na čelu sa trenerima primljeni su od strane ministra Spahije Kozlića i pomoćnika za sport pri Ministarstvu gospodina Marinka Tokića.

Ministar Kozlić je upoznat sa rezultatom osvajanjem prvenstva BiH, kao i trećim mjestom u Regionu. Pored odličnih rezultata predpionira, upoznat je i sa odličnim rezultatima ostalih selekcija, predstojećem Kengur kupu, kao i odličnim rezultatima ženskih selekcija kluba o čijoj problematici je dobio nekoliko informacija, a gdje je obećao da će naknadno razmotriti neke detalje, na čemu mu se iskreno zahvaljujemo.

Enver Jahić je istakao zahvalnost Ministarstvu zbog podrške mladim sportistima, kao i zbog odličnog sistema podrške malim sportskim kolektivima.

Ministar Kozlić je čestitao predpionirima na uspjehu i u budućnosti očekuje još mnogo uspjeha od njih kako na košarkaškom, tako i na obrazovnom planu.

Iz KK Kengur se zahvaljuju ministru Spahiji Kozliću na podršci, kao i Ministarstvu u nadi da će kvalitetni rezultati muških i ženskih selekcija našeg kluba i u budućnosti biti vrednovani.

R.BH.

Komentariši