Rez u Ciboni. Nekadašnji prvak Evrope ostao je bez ijednog uposlenika ili sa jednim.

Korona je u Ciboni “pomela” sve, ali samo njega ne! Riječ je o Domagoju Čavloviću, najneuspješnijem direktoru u povijesti slavnog zagrabčkog kluba.

Aktuelni predsjednik Aba lige, koje ironije, ostao je jedini uposlenik kluba čiji je ovosezonski proračun iznosio 10 miliona kuna. Da, da, dobro ste pročitali.

I sa tim novcima Čavlović nije znao raspolagati pa je, priča se po Zagrebu, pomoćnika Ivana Velića, inače sina Slobodana Subotića, Leona Subotića, plaćao 5 tisuća eura.

O tome niko ne piše u zagrebačkoj štampi. Ne piše ni da je Cibona pod blokadom BAT-a.

A tek koliko je proračunskih kuna Čavlović profućkao. Je li se ikada saznalo kako je spiskan transfer Tonija Žižića? Koliko se naplatio brat Andrija, a koliko je ostalo Ciboni?

Aleksandar Petrović je najavljivao slanje USKOK-a u Ciboni. Iako je Hrvatska u EU, izgleda da takve stvari nisu moguće, da Čavloviću ne(t)ko čuva leđa. Možda sam Milan Bandić, ko će ga znati.

Ovako je korona, gluho bilo, jedino koristi donijela Čavloviću. Raspustio je sve što se može raspustiti i miran je do rujna. A onda novih 10 milijuna kuna i, vjerovatno, nova sezona za sramoćenje.

Može mu se!

E.Sk

1 COMMENT

  1. Eto bar je Velić napravio neki rezultat, za razliku od trenera prije, Mula, Piksi koji su imali 2-3 puta veći budžet za igrače! A i pomeli su 7 puta skuplje Cedevitu u finalu. Svaka čast!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here