Ako je vjerovati medijima u Crnoj Gori, momčad podgoričke Budućnosti bi nakon samo jedne sezone trebao napustiti Luka Božić. On je imao ugovor potpisan na tri godine, ali će biti dio plejade stranaca koji napuštaju Budućnost nakon i službenog kraja tekuće sezone u ABA ligi.

Uz njega klub napuštaju i Hassan Martin koji je na meti Olympiakosa te Sean Kilpatrick. Kostur momčadi trebao bi ostati isti pa su svoje ugovore produžili Ivanović, Ilić, Cobbs i Suad Šehović, a sudbina ostalih bi trebala biti poznata uskoro.

Božić ove sezone nije imao veliku minutažu i ovlasti u Budućnosti. U ABA ligi je započeo sedam od 15 susreta, a ukupno je za 11 minuta postizao tek tri i pol poena. U Eurokupu je započeo četiri od devet utakmica, a za 12 i pol minuta na terenu je bilježio tek nešto više od dva poena.

24-godišnji krilni igrač je afirmaciju stekao u Zagrebu nakon kojeg odlazi u Zadar u kojem dominira u dvije abaligaške sezone s preko 13 poena i sedam skokova u prosjeku. Slijedi li mu novi inozemni angažman ili se vraća u neki od hrvatskih abaligaša, ostaje za vidjeti.

sportnet.hr

Odgovori