Medical Institute Bayer i Sloboda ozvaničili partnerstvo (VIDEO)

Medical Institute Bayer iz Tuzle i OKK Sloboda danas su ozvaničilis voje dvogodišnje partnerstvo.

Ugovor su potpisali direktor MIB prof.dr.med.sci Elmir Jahić i predsjednik OKK Sloboda mr.sc Aid Berbić.

“Razlog saradnje s naše strane je što želimo umrežavati pozitivne projekte, a OKK Sloboda je pozitivan projekat kao i Medical Institute Bayer. Generalno u BiH nam treba umrežavanje ovakvih projekata, kako bi dali jedan novi kvalitet. Podrška OKK Sloboda, je ujedno podrška zdravom načinu života. Zahvaljujem se gosp. Berbiću što potpisujemo ovaj sporazum. To je za nas čast i zadovoljstvo”, između ostalog istakao je Jahić.

“Zahvaljujem  se u ime OKK Sloboda, Grada Tuzle, u svoje lično ime prof. Jahiću i prof. Mujanoviću kao i cijelom Medical Insitute Bayer. U smislu toga što su prepoznali Slobodu, kao nekoga s kim mogu da rade i da imaju saradnju. Nama izuzetno bitna saradnja sa MIB. Vid saradnje bit će ozvaničen time što će ime “Medical Insitute Bayer” biti na prednjoj strani dresa Slobode predstavljen na utakmici sa Bosnom”, istakao je Berbić.

Pogledajte opširnije u videoprilogu šta su izjavili direktor MIB prof..dr.med.sci Elmir Jahić, predsjednik OKK Sloboda mr.sc Aid Berbić i medicinski direktor MIB-a prof.dr Emir Mujanović.

N.S.

 

 

 

Leave a Reply