Jutros je za juniora KK Vodopad iz Jajca i reprezentativca BiH Anto Marušić, zajedno sa reprezentativcima karatea Rijada Mrakovića i Ismaila Hrnjića iz KK Kumite upriličen prijem kod načelnika gospodina Edina Hozana na kojemu su prisustvovali i predsjednici pomenutih klubova godpsodin Denis Zjajo ispred KK Vodopad te gospodin Ante Katić ispred KK Kumite Jajce.

Da se prepoznaje i vrednuje rad, trud i napredak naše djece naše budućnosti ovo je jedan od pokazatelja. U razgovoru sa načelnikom naši reprezentativci kao i predsjednici klubova su dobili bezrezervnu podršku od gospodina Hozana kao i prigodne poklone na kojima se ovom prilikom i zahvaljujemo.

Načelnik nije krio oduševljenje pri samom razgovoru sa našim reprezentativcima istaknuvši da je sport u ovomu slučaju i ova tri mlada reprezentativca između ostalog i ponajbolji ambasadori grada Jajca i uz poruku vi ste budućnost ovoga grada i ove države.

Još jednom se zahvaljujemo ispred košarkaškog kluba “Vodopad” Jajce načelniku na odvojenom vremenu te na znaku pažnje za naše sportaše.

Komentariši