“Novosti” pišu da je Dragan Bogdanović dobio udarac u glavu u Istanbulu, pred kćerkom, zbog svađe oko izbora muzike u jednom restoranu u kom se slavila pobjeda Srbije u polufinalu nad Rusijom.

Otac Bogdana Bogdanovića, Dragan, fizički je napadnut, dobio udarac u glavu i zaradio rasjekotinu na licu tokom slavlja u Istanbulu posle pobjede u polufinalu nad Rusijom.

Odnosno pred finale sa Slovenijom!

“Novosti” pišu da je Dragan Bogdanović napadnut pred očima kćerke i Bogdanove sestre, a da je svađa nastala oko izbora muzike u lokalu koji je bio, citiramo, “pun naših ljudi”.

“Svedoci jednog večernjeg neprijatnog događaja nisu igrači, već porodica lidera srpskog tima Bogdana Bogdanovića. Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan”, piše ovaj list.

Dobio je udarac u glavu, pa je slavlje zbog manjih čarki završio s posekotinom na licu. Incidentu, koji je trajao vrlo kratko, prisustvovala je i njegova ćerka Bojana”.

U tekstu sa naznakom “Novosti saznaju” dalje se navodi…

“Interesantno je da o ovom nemilom događaju u završnici šampionata nije pisao nijedan turski medij, a iz cele priče je bila isključena i turska policija. Da je nešto o tome procurilo u javnosti, skandal bi sigurno poprimio neviđene razmere, i samim tim bi uticao na igru naših košarkaša, pre svih Bogdana Bogdanovića”, i na kraju zaključuje:

“A, najveća sreća je to što Bogdanov otac ipak nije bio teže povređen”.

Mondo.ba

Leave a Reply