Odlukom redakcijskog kolegija specijaliziranog košarkaškog portala BHbasket prva zahvalnica za podršku u radu portala i dugogodišnjoj saradnji uručena je predsjedniku KK Promo Harisu Hadžiću prije večerašnje utakmice u Tuzli.

Rekli bismo kako je portal BHbasket rastao kako je rastao i KK Promo. Od borbe za opstanak, titule u A1 ligi i plasmanu u elitni rang.

Isti put je imao i portal BHbasket. Kada smo se borili za opstanak, KK Promo je bio jedan od klubova i pojedinaca koji su podržali naš rad bez da su ikada prigovorili za kritičke i nekritičke tekstove o njihovom klubu.

Zbog toga nije bilo dileme kome ćemo dodijeliti našu prvu zahvalnicu. Sigurni smo da je otišla u prave ruke i da će portal BHbasket i KK Promo na profesionalnim osnovama još dugo sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Još jednom veliko hvala KK Promo za podršku u trenucima kada je i lijepa riječ zlata vrijedila. Portal BHbasket je prebrodio bitku za opstanak, a svakim danom želimo što više napredovati i našim vjernim čitaocima ponuditi informacije iz za nas najljepšeg sporta.

Zahvalnicu predsjedniku KK Promo Harisu Hadžiću uručio je direktor portala Nedim Salaharević.

D.Ra / Foto: D. Zabuš

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here