Rađa: “Izasa san iz dvorane punog srca isto ka oni dan kad smo Partizana prigazili” (VIDEO)

Prije nedeljne utakmice hrvatske Premijer lige između Splita i Cedevite Rađin matični klub je svom prvom članu Kuće slavnih uručio poklone.

Rađa je utiscima sa svojih gripa na svojoj Facebook stranici se oglasio i objavu prenosimo u cijelosti bez izmjena.

“Evo san prekjucer opet izasa na oni isti teren di je sve pocelo. Prvi trening mi je jos u glavi. Balun na rubu reketa i od njega finta livo pa desni dvokorak sa brojanjen jedan, dva i sut. Koja je muka to bilo u pocetku. Nikako uvatit dobar ritam. Odatle do ovoga izlaska dug je i tezak put bija. Sladak ali vrlo zahtjevan.
Svaki igrac ima neki momenat u karijeri po kojemu ga ljudi znaju. Stojkova banana u finalu kupa prvaka, Tonijevih sto trica pritiv Amera u Bormiu, Drazenovi penali u Barceloni. Meni su dva zakucavanja najdraza. Ono u Minhenu di smo time potvrdili titulu prvaka Europe i drugo protiv Partizana u finalu prvenstva na Svetog Duju. Bas to zakucavanje mi je prolazilo kroz glavu dok san pokusava obuzdat emocije izlazeci na teren. Reakcija publike je sve rekla. Nikad se ona generacija nece zaboravit a ja san bija samo jedan dio te najlipse price. Kad dozivis ovako nesto u Splitu onda znas da si uspija u zivotu. Najzajebanija sredina za odat priznanje definitivno. Izasa san iz dvorane punog srca isto ka oni dan kad smo Partizana prigazili. Fala Splite, uvik san bija i uvik cu ostat tvoje dite”, napisao je Rađa.

R.BH.

Komentariši