Rodmanove suze sve govore…(VIDEO)

Nekadašnja košarkaška zveda Denis Rodman pojavio se u programu uživo kako bi pružio podršku sastanku lidera SAD i Severne Koreje, Donaldu Trampu i Kim Jong-unu. On je u emotivnom razgovoru zaplakao.

Veoma emotivan Rodman je naglasio da je govorio da će se današnji samit – koji je izgledao malo verovatno pre nekoliko mjeseci – desiti.Rodman je ridao dok je opisivao svoja osjećanja oko samita i podsjetio na zlostavljanje koje je dobio tokom kontroverznih poseta Pjongjangu u kojima je upoznao Kima.

“Rekao sam svima, vrata će se otvoriti”, rekao je

“Nevjerovatno je, nevjerovatno je, nevjerovatno je. Kad sam rekao te stvari, kad sam se vratio kući, dobio sam toliko prijetnje smrću… Ali sam držao glavu visoko, brate, znao sam da će se stvari promeniti … Znao sam to, bio sam jedini. Nikada nisam imao nikoga da me čuje, nisam imao nikoga da me vidi. Ali primio sam sve te metke, izdržao sam sve u to … ali i dalje stojim. Danas je sjajan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, sve … odličan dan. Ovde sam da vidim sve to. Tako sam srećan,” rekao je Rodman.

Izvor: kurir.rs

PODIJELI

Komentariši