KK Gradina u 2020. godinu ulazi sa generalnim sponzorom.

Kao društveno odgovorna kompanija, MADI d.o.o. je prepoznao kvalitetan rad sportskog kolektiva KK Gradina Tešanj, te je proteklih dana dogovorena dugoročna saradnja između ove kompanije i KK Gradina. Potpisom Ugovora o spoznorstvu, MADI d.o.o. postaje generalni sponzor kluba, a klub će u budućnosti nositi naziv KK GRADINA MADI TEŠANJ.

KK GRADINA MADI TEŠANJ u nastavak košarkaške sezone ulazi sa velikim ambicijama, a već sljedeće sezone se očekuje i ulazak u viši rang, što je svakako primarni cilj UO kluba, kao i želja svih simpatizera ovog kluba i košarke u Tešnju.

Bitno je istaknuti da je KK GRADINA MADI TEŠANJ jedini košarkaški klub na području općine Tešanj, koji ima sve selekcije u muškoj kategoriji, te uključujući školu košarke, pionire, kadete, juniore i seniore, broji preko 300 članova.

KK Gradina se zahvaljuje menadžmentu firme MADI. Sigurni smo da je ovo nastavak pozitivne priče u tešanjskoj košarci, te se nadamo da će svi ostali privredni subjekti prepoznati naš rad u budućnosti.

K.L.

Odgovori