Dugogodišnji igrač Real Madrida Rudy Fernandez ostao je bez oca. Španjolski klub uputio je sućut 37-godišnjem beku/napadaču i njegovoj obitelji.

Prema službenoj objavi: “ F Real Madrid , njegov predsjednik i Upravni odbor tužni su što su čuli za smrt Rodolfa Fernándeza, oca našeg igrača, Rudyja Fernándeza.

Real Madrid izražava sućut i naklonost njegovoj supruzi Maite, njegovoj djeci, Rudyju i Marti, te cijeloj njegovoj obitelji i voljenima.

Rodolfo Fernández preminuo je u 66. godini života. Neka počiva u miru.”

Više timova i udruga diljem Europe pridružilo se izražavanju sućuti dvostrukom prvaku Eurolige Turkish Airlinesa i bivšem NBA igraču.

Prije nekoliko godina, Fernandez je otkrio da je njegovom ocu dijagnosticiran glioblastom.

Rodolfo Fernandez je igrao košarku za nekoliko španjolskih momčadi. Njegova kći i Rudyjeva sestra, Marta, bila je još jedna košarkašica u obitelji do umirovljenja 2015. godine.

Kvalificirani na Final Four Eurolige 2022., Kraljevi će se u četvrtak u beogradskoj Stark Areni suočiti s vječitim rivalom FC Barcelonom u polufinalu turnira. Sljedeće subote momčad Pabla Lasa igrat će za naslov prvaka ili treće mjesto, ovisno o ishodu utakmice protiv Barce.

E.S.

Leave a Reply