Trener Partizana Duško Vujošević prozvao je legendarnog Ranka Žeravicu, istakavši da “ne zna odakle mu pravo da komentariše” loš šut ‘crno-bijelih’.

Ranko Žeravica je u intervjuu za jedne beogradske novine analizirao igru Partizana u porazu od Zadra sa 69:68, istakavši da nikada u životu nije vidio toliko promašenih slobodnih bacanja. Igrači šampiona Srbije na toj utakmici promašili su 13 slobodnih bacanja, a imali su 20 pokušaja.

“Ima puno zlonamjernih komentara iz Srbije, Žeravica je komentarisao penale i ne znam odakle mu kredit za to. Jeste bio prvak svijeta, ali nije osvojio nijednu klupsku titulu. Trebalo bi neko gospodski da ostari i bude dobronamjeran, posebno ako ima dosta putera na glavi. Partizan je puno puta bio prvak Srbije i Jadranske lige, učesnik Eurolige, ali ušli smo u tešku finansijsku situaciju. To bi mogao da kaže samo pokojni profesor Aca Nikolić. Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje”, izjavio je Duško Vujošević.

Ranko Žeravica smatra da je Duško Vujošević  dao ishitrenu i nekontrolisanu izjavu na njegov račun i da veruje da će trener Partizana shvatiti da je pogriješio.

Leave a Reply