Trener Fenerbahčea bio je prilično razočaran poslije očajne igre svog tima protiv CSKA u Moskvi.

Znao je Željko Obradović i u prošlosti da bude jako ljut na svoje igrače. Sjećamo se 2005. godine i kraha reprezentacije na Eurobasketu u Srbiji i Crnoj Gori, kada je održao konferenciju u novosadskom SPENS-u o kojoj se i danas priča.

Međutim, nikada nismo vidjeli popularnog “Žoca” toliko bijesnog kao na tajm-autu utakmice protiv CSKA u Moskvi. Urlao je na svoje igrače, a posebno je apostrofirao dvojicu – Điđija Datomea i kapitena Melika Mehmutoglua.

“Dobri momci, vi ste dobri momci? U vašim očima vi ste dobri momci? Jebite se svi! Jebite se, ok? Hoćete da ponovim bezbroj puta? Jebi se Điđi Datome! Sram te bilo! I tebe sram da bude Mahmutoglu!”, kiptio je od bijesa Obradović.

Trofejni stručnjak donekle spustio je loptu poslije meča koji je njegov tim izgubio ubjedljivim rezultatom 88:79. Međutim, nezadovoljstvo nije mogao da sakrije.

“Odigrali smo još jedan jako loš meč”, rekao je na početku Obradović.

“Evroliga bi trebalo da budi dodatnu motivaciju, pogotovo jer smo odigrali dvije dobre utakmice kod kuće i dobili jaku podršku navijača, ljubav i povjerenje, a bili su i na našem treningu kako bi nam pokazali privrženost. Poslije onoga što smo pokazali protiv CSKA, očigledno je da nismo shvatili njihovu poruku i šta oni žele od nas”, nastavio je trener Fenera.

Odgovori