Željko Obradović je čestitao svojim košarkašima na dobroj partiji i pobjedi nad Budućnosti u derbiju 9. kola ABA lige (75:66), a nakon dva pitanja novinara – sam je reagovao na stvar koja ga je tištila!

U pitanju je navodni sukob Radeta Zagorca i Rodionsa Kuruksa na treningu Partizana koji se prethodnim dana pojavio u medijima, a odmah je na to reagovao Ostoja Mijailović i rekao da je u pitanju laž. Sada je i Željko Obradović odlučio da reaguje kako bi pojasnio šta je zaista istina.

“Imam ja nešto da kažem…”, rekao je samoinicijativno Obradović nakon što novinari više nisu imali pitanja.

“Osjećam poštovanje prema novinarskoj profesiji, ja ne pratim zaista štampu i ne zanimaju me komentari. Moram ipak da reagujem. To što se pojavilo oko Zagorca i Kuruksa je neistina. Taj ko je lansirao tu priču treba da razmisli zašto jeste. Mnogi mediji su prenijeli da u Partizanu postoji problem. To je apsolutna neistina, molim onoga ko je objavio da okrene telefon i da pita jer to nije vijest, to nije novinarstvo. Znate dobro šta je to. Ja hoću da zaštitim te ljude jer su pošteni momci i jer to nije istina. Drago mi je da su navijači dočekali kapitena Zagorca kako su ga dočekali, stvari koje se dešavaju između nas je nama intima – to što je pisano o njima je apsolutno neistina”, rekao je Obradović i podvukao:

“Ako hoćete da pišete nešto o ovom timu imate adresu, ja sam tu. Postoji tu riječ koja me je sramota da upotrijebim, a shvatićete šta hoću da kažem. Hvala”.

R.BH.

Mondo

Leave a Reply