Međugorje je istinski sportski fenomen. U odnosu na broj stanovnika definitivno je najplodnije tlo vrhunskih sportista. Pojašnjavali su nam jedne prilike:

– Prvo ti ide kuća Marina Čilića, pa ti je kuća Marina Šege, pa Ivana Dodiga i onda Andrije Stipanovića. Ni u sto metara četiri vrhunska sportaša. A onda dolje malo niže je kuća odakle je ovaj Zubac iz Lejkersa – pričao je autoru ovoga teksta zimus jedan od tamošnjih sportskih sladokusaca.

Ivica Zubac (22) je danas u LA klipersima, a u Los Anđelesu je ovih dana kupio vilu za tri miliona i 100 hiljada dolara, piše portal Variety.

Posebno su visoki stropovi za 216 cm visokog Hercegovca. Kuća je izgrađena 1955. pa modernizirana prošle godine, smještena je u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista.

Inače, Klipersi su na krilima Ivice Zupca i Kavaji Lenarda (Kawhi Leonard, 28) u sezonu startali pobjedama nad Lejkersima i Voriorsima, kandidatura za NBA naslov jasno je istaknuta i to bez ozlijeđenog superstara Pola Džordža (Paula Georgea, 29).

Hrvatski centar je protiv Voriorsa ostvario dabl-dabl, zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/5) i upisao deset skokova, uz jednu asistenciju i dva bloka u samo 18 minuta igre.

Zubac nije kupio kuću s bazenom. Savršeno uređenog terena oko kuće ima koliko hoće, a ako mu je do kupanja, na plažu Venis ionako stiže za desetak minuta.

Odgovori