Svašta smo mogli očekivati, ali da nas ovako bezočno slaže – ne! Znamo da je uvijek bio na dispoziciji, znamo da su mu obećali obnovu kuće, znamo da je lomio ruku za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali laganje nema opravdanje.

Zbog njegovih laži ispada da smo bezrazložno optužili predsjednika KK Budućnost Voli g. Dragana Bokana, ispada da smo u našim tekstovima bezrazložno naveli da on više nema prijatelja u BiH. I još mnogo toga.

Gordić je odbio nastup u reprezentaciji Bosne i Hercegovine i to je jedina istina.

Koga je zvao direkor Siniša Kovačević? Kome je Gordić govorio da nije do njega? Zbog koga bi se i na koljena palo da bi igrao za Bosnu i Hercegovinu?

Valjda zbog Gordića.

E sada Namanja, dobro da znaš, više nikad ne trebaš igrati za Bosnu i Hercegovinu. Nemoj živ i zdrav bio. Ni mnogo veći od tebe nisu se odnosili ovako prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Nama je reprezentacija svetinja, ako tebi nije – tvoj problem.

Pošteniji bi bio da si rekao da se opraštaš, nego ovako da nas bezočno lažeš. Tvoje laži su u službenom samopštenju ogolili ljudi iz KK Budućnosti Voli, regionalnog prvaka i Eurologaša.

Javno se izvinjavamo predsjedniku Draganu Bokanu i KK Budućnost Voli, jer su nas izjave Nemanje Gordića dovele u zabludu. On je, dakle, naveo kako je odbio poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a onda je nakon odlaska Duška Vujoševića i dolaska Jasmina Repeše izjavio kako je na raspolaganju i da nije do njega. Slagao nas. Lažovi nam ne trebaju u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Nemanja, ne trebaš nam više! Niko ne može biti iznad reprezentacije Bosne i Hercegovine! Niko! Nikada!

V.B.

PODIJELI

Komentariši