Na danas održanoj press konferenciji u OKK Spars, najavljen je odlazak juniorske selekcije na kvalifikacioni turnir Eurolige koji će biti održan od 27. do 29. decembra  u Rimu. Tome je doprinijela i danas ozvaničena saradnja OKK Spars sa kompanijom BH Telecom, koja je Zlatni sponzor juniorske ekipe. BH Telecom je prepoznao kvalitetan i profesionalan rad kluba i odlučio im pružiti podršku na predstojećem turniru, što je samo početak uspješne i dugoročne saradnje.

Novinarima se na press konferenciji obratio Nihad Selimović, predsjednik OKK SPARS koji se zahvalio BH Telecomu na vrijednom doprinosu i ulaganju u sport u najširem smislu, a od danas i u OKK Spars.

„U ovu saradnju ulazimo sa motom najbolji sa najboljim. Protekle tri godine smo apsolutni vladari šampionskih titula u svim selekcijama. Ovom prilikom želim i da čestitam našim igračima, ali i trenerima”, rekao je Selimović.

Hamdo Katica, Izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja, BH Telecom d.d. Sarajevo je čestitao cijelom kolektivu OKK Spars na neviđenom uspjehu koji su postigli za vrlo kratko vrijeme i dodao:

„Ovaj slogan zaista imponuje, ali i obavezuje. BH Telecom daje mnogo za razvoj sporta i kulture te nastojimo da našu društvenu odgovornost ispunimo na svakom planu, a to se posebno odnosi na mlade. Prijatelji smo svih selekcija, pogotovo mladih i prilika da radimo sa Sparsom je prilika da investiramo u budućnost upravo investiranjem u našu djecu“, istakao je Katica.

 

PODIJELI

Komentariši