Sa skorom 11-o OKK Spars je okončao prvi dio prvenstva, a 12. kolo odigrat će 13. januara sa Širokim. Tim Marka Trbića je osvojio jesenju titulu u Ligi 12, a na redakcijski e-mail portala BHbasket pristigla je čestitka kolektiva KK Bosna Royal, koju prenosimo u cijelosti…

“Kolektiv KK “Bosna-Royal” Sarajevo ovim putem želi javno uputiti najiskrenije čestitke gradskom rivalu i našim sportskim prijateljima OKK “Spars” Sarajevo povodom ostvarenja savršenog učinka na kraju ove polusezone, bez poraza.

OKK “Spars” Sarajevo je pozitivan primjer BH košarke i dokaz da se kroz sistemski rad u sportskim kolektivima u našoj zemlji zaista isplati. Mi u KK “Bosna-Royal” Sarajevo se nadam da ćemo u najskorije vrijeme, zajedno sa našim gradskim rivalima sarajevskoj košarkaškoj publici i zaljubljenicima u igru pod obručima prijuštiti istinske košarkaške derbije koji će biti poslastica za sve košarkaške sladokusce.

Još jednom u ime igrača, uprave, i kompletnog kolektiva KK “Bosna-Royal” Sarajevo želimo čestitati Košarkaškom klubu “Spars” na izuzetnom učinku”, stoji u čestitci kolektiva KK Bosna Royal.

Komentariši