Košarkaški klub Budućnost iz Bijeljine napravio je ogroman rezultat plasmanom u play-off Prve  lige RS. Uspjeh je tim veći što je mladi tim iz Bijeljine debitant u Prvoj ligi RS.

Najbolji igrač kluba u prvom dijelu sezone bio je 15-godišnji Nikola Radovanović, koji je prosječno bilježio  preko 18 poena po utakmici.

Izuzetno talentovani igrač je bio na radaru mnogobrojnih poznatih klubova, koji su ga željeli u svojim redovima, s obzirom da je Budućnost poznata po svom radu sa mladim igračima kako u BiH , tako u regionu i Evropi. Sredinom januara Partizan je mladog igrača putem menadžera bukvalno ukrao Radovanovića iz Budućnosti!?

Iz tabora crno-belih se ne oglašavaju o mladom igraču. Pitamo se gdje je danas Nikola Radovanović, trune u u Partizanu!? Njegova Budućnost u kojoj je košarkaški sazrijevao plasirala se u play-off Prve lige RS! Umjesto da predvodi Bijeljince u završnici  prvenstva, on ne igra uopšte zahvaljujući politici Partizana.

Kontaktirali smo trenera Budućnost Darija Čojića kako bi saznali više informacija o Nikoli Radovanoviću i njegovom statusu u Partizanu, međutim Čojić je bio bez komenatara na naše pitanje.

Nadati se da će beogradski klub vratiti  mladog talentovanog igrača u njegovu Budućnost, da nastavi tamo gdje stao i povede saigrače u nove izazove u play-offu Prve lige RS!

Dario Čojić je otkrio Nikolu Radovanovića i prije tri godine doveo ga iz Nevesinja. Klub mu je uz kvalitetan rad omogućio optimalne uslove razvoj, te je njegov talenat došao do potpunog izražaja.

V.B.

Komentariši