Nakon što je Crvena zvezda savladala Igokeu za 1:0 u polufinalnoj serijie ABA lige, uz salvu komplimenata na račun protivnika za predstavnike medija govorio je Dejan Radonjić.

Prije crnogorskog stručnjaka na konferenciji za štampu govorio je Dragan Bajić koji je bio više nego zadovoljan pripremom utakmice i prvim poluvremenom, ali ključni dio meča desio se u drugom dijelu igre, sa čime se slaže i trener Crvene zvezde.

“Igokea je bila odlična u prvom dijelu utakmice, igrali su jako dobro i precizno u oba pravca. Iskakali su u odbrani bolje od nas, šutirali su odlično, a mi smo taj dio utakmice odigrali na način na koji nismo trebali. Igokea i te kako zna da igra, ali drugačije je bilo u drugom poluvremenu. Broj koševa dovoljno govori o odbrani, bitno je da smo sve vrijeme gradili rezultat i išli korak po korak do pozicije u kojoj možemo kontrolisati dešavanja na parketu. Vodimo 1:0, ali ovo je tek početak” – rekao je Radonjić.

On se potom osvrnuo na narednu utakmicu, a takođe se nadovezao na poziciju na tabeli aleksandrovačkog sastava i rezultate koje su napravili kao potpune zaslužene.

Drugi polufinalni duel na programu je u petak, 7. maja, kada će isti akteri odmjeriti snage još jednom na parketu sportske dvorane u Laktašima.

meridianbetsport.ba

Leave a Reply