Slavni NBA košarkaš LeBron James nastavio je provocirati Donalda Trumpa na Twitteru nakon što je izgubio izbore, a Joe Biden postao novi predsjednik Sjedinjenih Američki Država.
Prvo je jučer na društvenim mrežama objavio montiranu fotografiju kako Biden blokira Trumpov pokušaj za postizanje koša, a sada je citirao slavnog glumca Jima Carreyja.

“Luuuzeeeer”, napisao je LeBron na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Trump se svojevremeno oglasio na Twitteru i najavio kako neće gledati NBA utakmice ukoliko vidi košarkaše da kleče tokom himne.

“Mislim da zaista niko u košarkaškoj zajednici nije tužan jer smo ga izgubili kao gledatelja. To je sve što ću reći, neću u to ulaziti preduboko jer znamo gdje to može odvesti. Međutim, mislim da je košarka u prekrasnoj poziciji, da imamo fanove po cijelom svijetu, a oni ne samo da nas vole gledati kako igramo nego i poštuju ono što pokušavamo učiniti i razlikuju dobro od lošeg”, rekao je tada James.

Podsjetimo, Joe Biden, punog imena Joseph Robinette Biden Jr., izabran je jučer za 46. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država tako što je skupio neophodnih 270 elektorskih glasova u najneizvjesnijoj predsjedničkoj utrci u historiji SAD-a.

KX

Leave a Reply