Ekipa portala Bhbasket posjetila je Melisu Mulaomerović, djevojački Hadžimustafić, bivšeg kapitena ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i igračice Jedinstva Aide, klubova u Hrvatskoj, Cipru, Turskoj…

Teško je bilo preskočiti košarkaške teme, pa smo se prisjetili Evropskih prvenstava kada je Melisa bila nezaobilazan kotač u nacionalnoj selekciji. Pogotovo prvenstva u Mađarskoj ’97.

Poslije ispijene kafice, prešli smo na posao kojim se bivša kapitenka reprezentacije BiH danas bavi.

Melisa Mulaomerović je je pored uspješne igračke karijere završila i čuvenu italijansku  Internacionalu školu za uređenje enterijera “Caligaris”, i vlasnica je firme “Gate of lighting” sa sjedištem u Tuzli.

U veleljepnom salonu, koji je Melisa uredila na orginalan način, upoznala nas je sa radom firme. “Gate of lighting” se bavi se dizajnom enterijera i izloga, zatim prodajom rasvjete kao i namještajem vrhunskog kvaliteta. U izložbenom salonu uvjerili smo se u bogatstvo ponude, ali treba naglasiti kako zainteresirani kupci na raspolaganju imaju katalošku ponudu. Odabrani artikal vrlo brzo se isporučuje na njihovu adresu, a Melisa nam kaže da je imala mušterija iz gradova u regiji.

Kao što je nekada na terenu bila prepoznatljiva po svom stilu igre, poenima, kao i asistencijama za Razu i saigračice, Melisa danas u svom stilu dizajnira na orginalan način, kreira poseban ambijent i enterijer čini ugodnim, modernim, jedinstvenim, baš kao što je nekada kreirala igru bh. reprezetacije i evropskih klubova za koje nastupala.

Ponudu “Gate of lighting” možete pogledati na LINK-u.

N.S.

Komentariši