Saradnja Meridian Online Kazina sa svijetski priznatim proizvođačima igara nastavlja se saradnjom sa poznatim provajderom Mascot. Slotovi ovog provajdera se odlikuju vrhunskom grafikom, zanimljivim temama i odličnim bonusima, te se ovaj potez čini savršenim za igrače najvećeg online kazina u Bosni i Hercegovini. Kako bi na najbolji mogući način proslavili ovu saradnju, Mascot i Meridian su pripremili vanserijski turnir sa ukupnim nagradnim fondom od 2.000 KM!

Da biste ušli u trku za neku od pet nagrada, potrebno je da ste registrovani igrač na meridianbet.ba sajtu, gdje ovaj turnir počinje 24. novembra, a završava se 30. novembra 2020. godine. Ukoliko se još uvijek niste registrovali, imate dovoljno vremena i da prvo isprobate igre koje će učestvovati u turniru.

         Sedam vrhunskih video slotova – od džokera množioca do besplatnih spinova i Respinova!

Od predstavnika čuvenih voćkica, karakterističnih za klasične slotove, ovoga puta imamo jedan zanimljiv trio – Fruit Macau, Fruit Vegas i Fruit Monaco. Međutim, za razliku od klasičnih slotova, koji ne posjeduju bonus igre, ovaj fantastičan trio posjeduje i Respinove i besplatne spinove i množioce i džokerе sa množiocima! Mascot je „obrnuo igricu“ i slotove stare škole klasičnih slotova nadogradio, napravivši ih savršenim za sve tipove igrača.

Ovaj odličan niz video slotova nastavlja se pikovom damom, koja će vas ugostiti u video slotu Queeen of Spades i Robinom Hudom, koji vas čeka u slotu Robin of Loxley. Obje ove igre, pored specijalnih karakteristika u vidu bonus igara i funkcija, nude i mogućnost kupovine besplatnih spinova. Nestrpljivi igrači, ovo je prava prilika da se teleportujete do bonus igre i pokupite bonuse koji vas tamo čekaju!

Sjajnu opciju kupovine besplatnih spinova Mascot je primjenio i na video slotove Riot i Re Kill Rerun, kojima se završava savršen krug slotova. Ovaj dvojac je namenjen ljubiteljima distopijskih mračnih slotova sa apokaliptičnom tematikom i napetom atmosferom koju prati savršena muzika.

Ako vam igranje ovako dobrih slotova već samo po sebi nije potpuni gušt, pomenućemo i to da vas čekaju odlične nagrade ukoliko pobjedite u ukupnom broju odigranih spinova u ovim igrama. Obratite pažnju: samo spinovi odigrani za pravi novac učestvuju u turniru.

Pobjedniku ovog turnira Mascot i Meridian su namijenili čak 1.000 KM keš novca! Ne brinite, mislili su i na ostale igrače i omogućili još sjajnih nagrada: drugo mjesto na turniru osvaja 500 KM, a igrači od trećeg do petog mjesta osvojiće po 150 KM.

Da rezimiramo: šta? – vrhunski turnir na igrama provajdera Mascot. Gdje? – na Meridian Online Kazinu. Kad? – od 24.11. do 30.11.2020. Zašto? – Zašto da ne!?

Dođite da se zabavimo, uživamo u fantastičnim igrama sa besplatnim spinovima, Respinovima i množiocima. Od voćkica do apokalipse – svi tereni su pokriveni i svi afiniteti zadovoljeni.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

PR

35 COMMENTS

Leave a Reply