Nije dugo trebalo čekati na reakciju izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije, Veljka Mršića, nakon što je Mario Hezonja na svom Instagramu objavio kako za reprezentaciju ne igra “jer je umoran i jer mu se neda”.

Četvrtak je očito bio dan odluke za Mršića koji je odlučio prelomiti i završiti sve potencijalne špekulacije te je poručio kako mladog košarkaša više ne planira zvati na reprezentativna okupljanja, barem dok je on izbornik.

Net.hr se javio Mršiću, koji je dao sljedeći komentar:

“To dovoljno govori o njemu. Ja sam pokušao u Las Vegasu stupiti s njim u kontakt i nakon toga još jednom, prije nekih godinu i više dana, i od toga nije bilo ništa. No, sad sam odlučio da Marija Hezonju neću zvati u reprezentaciju Hrvatske. Tako da Mario neće igrati za Hrvatsku i nije dio reprezentativnog sustava. Ma i da ima utakmica, on zbog svog odnosa prema reprezentaciji sigurno neće dobiti poziv”, rekao je izbornik košarkaša.

Podsjetimo još jednom, Hezonja je kockasti dres posljednji puta oblačio 2016. na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, gdje je Hrvatska završila kao petoplasirana momčad, a Bojan Bogdanović bio najbolji strijelac turnira.

Ger

Leave a Reply