Ostoja Mijailović prvi čovjek Partizana danas je dao opširan intervju za službenu stranicu kluba, osvrnuo se na susret protiv Zvezde  odigranom u subotu u okviru prve utakmice polufinane serije ABA lige.

Dvoboji između  ljutih rivala više su od utakmica, tako da ih uvijek prate izjave čelnika klubova što dovodi do još većih tenzija.

Istakao je Mijailović da je Partizan dugo šutio.

“Partizan je dugo ćutao, dao šansu mnogima makar da konstatuju, kada već ne smeju da osude sve izrečene uvrede i laži, a nadležni da sankcionišu”, izjavio predsjednik Mijailović.

Pitamo gospodina Mijailovića zašto već dugo šuti o Nikolu Radovanoviću mladom igraču Budućnosti iz Bijeljine, kojeg je Partizan menadžerskim poslovima uzeo iz bijeljinskog kluba, bez imalo poštovanja prema Budućnosti!?

Govorio je predsjednik i gospodskim manirima kluba.

“Zbog toga se i pitamo da li je naša greška pokušaj uvođenja gospodskih manira u srpsku košarku od kada sam došao na mesto predsednika najvećeg košarkaškog brenda Srbije, njenog jedinog evropskog prvaka, učesnika četiri F4 Evrolige i osvajača četiri evropska trofeja”, poručio je Mijailović.

Pitamo predsjednika Partizana zašto nije pokušao da uvede gospodske manire prema Budućnosti iz Bijeljine, klub koji “proizvodi” mlade talente ne da bi ih neko uzimao kao na lopati, već da bi Budućnost i dalje mogla nastaviti sa razvojem talentovanih igrača.

O mladom košarkašu nema informacija na službenoj stranici, a nema ni na Twiter nalogu Ostoje Mijailovića. Postavljao je on danas pitanja koja se po njemu guraju pod tepih u većem dijelu javnosti.

Pitamo predsjednika Partizana, pod kojim je tepihom mladi igrač Budućnosti Nikola Radovanović!?

N.S./R.BH.

 

Komentariši