Devetnaest dana uoči otvaranja nove sezone Lige KS Herceg-Bosne, košarkaški klub Posušje ostao je bez šefa stručno stožera. Zadranin Josip Plantak rano jutros priopćio je ljudima u klubu i igračima da daje ostavku na mjesto trenera KK Posušje. Veliki je to udarac za klub uoči početka prvenstva i za kompletan omladinski pogon.

Izvori bliski klubu su potvrdili također kako čelnici kluba nisi reagirali ni oko igračkog kadra, tako da se klub nalazi u krizi. Zašto je Plantak napustio svoju družinu veliko je pitanje, ali odgovor za to pitanje doznat ćemo kroz koji dan, kada ćemo gospodina Plantaka kontaktirati, piše posuski.info. Josip Plantak na klupi Posušja naslijedio je svog oca Nevena Plantaka te je odlično radio u KK Posušje i bio je pravi vojnik kluba. Njegov dom bila je dvorana i u klubu je vodio sve kategorije i s velikim naporima podigao školu košarke ponovno na noge.

Nažalost veliki radnik i čovjek napustio je naš klub prokomentirali su neki od igrača KK Posušje. Ime novog trenera bit će poznato uskoro, jer već za devetnaest dana kreće liga Herceg-Bosne, kada KK Posušje dočekuje KK Zrinjski II. Mnogo je pitanja, ali jedno je sigurno kriza trese KK Posušje! Ovim putem ekipa portala Posuski.info zahvaljuje se gospodinu Plantaku na odličnoj suradnji tijekom ove dvije godine i žele mu svu sreću u nastavku karijere. Netko nas sabotira…piše posuski.info.

posuski.info

Odgovori