U muzeju Mimara održana je 1. sjednica novoizabranog Sabora u sazivu 2019.-2023. Na sjednici su predložene kandidature, a nedugo potom su i izabrani predsjednik HKS-a, članovi Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Stegovnog suda i Arbitraže HKS-a.

Za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza jednoglasno je izabran g. Stojko Vranković.

Stari i novi predsjednik najprije je zahvalio predstavnicima u Saboru na ukazanom povjerenju i izboru za predsjednika Saveza te je govoreći o planovima istaknuo:

”Ne radi se samo o pojedinačnim, izdvojenim projektima, već o uspostavi cijelog sustava koji tek treba početi davati rezultate.“

Govoreći o dosadašnjem radu zaključio je: ”Sve su to tek prvi koraci ka cilju kojeg zajedno dijelimo – jačanju našeg sporta. Ciljevi se mogu ostvariti samo kontinuiranim radom jer razvoj i popularizacija košarke nisu samo riječi koje izgovaram, već iza njih stoje dani, tjedni i mjeseci planiranja i izvršavanja zacrtanog puta“ te još jednom naglasio:

”Čast mi je da mogu, zajedno sa svojim suradnicima i uz Vašu podršku i povjerenje u sljedeće četiri godine nastaviti sa započetim radom i ostvarivati sve ono čemu težimo.“, izjavio je Vranković

Izvor:Crosarka.com

Komentariši