Najkorisniji igrač protekle sezone Giannis Antetokounmpo kazao je kako je na 60% svog potencijala, bez obzira na to što je bilježio 27.7 poena, 12.5 skokova, 5.9 asistencija, 1.5 blokada i 1.3 ukradenih lopti.

“Postoji jako puno stvari koje mogu popraviti, prvo moram sebe gledati nego ikog. Postoji puno stvari na kojima mogu raditi u svojoj igri. Ljudi kažu da sam MVP i da sam jedan od najboljih u ligi, ali mislim da mogu bolje, mislim da sam na 60 posto potencijala, koliko god dobar mogu biti. Samo želim biti bolji.”

Milwaukee Bucksi lani su posustali u šest utakmica finala Istoka od kasnijeg prvaka Toronto Raptorsa. Ulaskom u veliko Finale sljedeće godine moglo bi franšizi pomoći da ga potpiše na maksimalan ugovor 2020.

“Ulazim u sedmu godinu. Moj je cilj ostati isti, biti bolji, ići dan po dan i korak po korak do konačnog cilja – osvajanja prstena. Dok god svi budemo fokusirani na cilj, zašto ne bih igrao za Buckse 20 godina, zašto ne 25 godina. Zašto ne bih bio dio trenerskog osoblja kad ne budem igrao, ali svi moramo imati isti cilj, iste principe. Želim biti dio pobjedničke momčadi i dok god budem imali isti pristup, nema razloga da ne budem kao Curry, Dirk, Kobe ili Tim Duncan”, dodao je Antetokounmpo, prenosi ESPN.

Odgovori