Nakon šestog kola Eurolige u ovom najjačem europskom klupskom takmičenju više nema neporaženih. Večeras je Armani u svojoj dvorani u fantastičnoj utakmici nadigrao neporaženu Barcelonu rezultatom 83:70 i poravnao se s njom na vrhu tabele.

Nisu domaći dobro počeli ovu utakmicu, Barca je od samog početka vodila ritam utakmice i kontrolirala rezultat pa je na poluvrijeme otišla sa 7 koševa viška.

Nije Armani ni u nastavku dobro počeo ni uspijevao sustići Katalonce koji su naoko lako održavali prednost od 5 do 7 poena razlike. Onda je došla zadnja četvrtina koja je u samo 10 minuta pokazala svu draž košarke. Milano koji se mučio svih 30 minuta eksplodirao je u zadnjoj četvrtini u kojoj je počistio goste s parketa i taj dio igre dobio čak s 31:12 i na kraju slavio s uvjerljivih 13 razlike.

Prvo je Della Valle s klupe pokrenuo Milano s dvije trojke a onda su lavinu nastavili Rodriguez (17), Micov (16) te Scola (14). Košarkaši Barcelone nestali su s parketa i potpisali prvi poraz u ovoj sezoni. Katalonce je predvodio Davis s 15 poena a Nikola Mirotić odigrao skromnu utakmicu za svoje mogućnosti i postigao 13 poena.

Komentariši