Nakon što je trener Zadra Veljko Mršić izjavio da ima informaciju da Cibona trenira, kontaktirali smo trenera “Vukova” Ivana Velića koji je za portal BHbasket izjavio:

“Ne znam šta bih komentirao, to je ono kao kad ispričaš tri puta isti vic u istom društvu, nije sada fora ta izjava. Treba neku novu foru izmisliti da bude zanimljiva. Mršić i ja imamo specifičan odnos, dobre smo kolege, Mršić i ja volimo se zezati. Međutim ne treba informacije skupljati na taj način. On je bio igrač, kapiten i trener Cibone. Tako da sam siguran da njegova ljubav prema Ciboni i dalje traje i vjerujem da će ponovo jednog dana biti trener Cibone. Naravno da ćemo porazgovarati u petak kada budemo igrali sa Zadrom, o svemu pa eto i o tome. Vidjet ćemo se na kafi, nadam se ne u hotelu već na Kalelargi”, rekao je Velić.

Odgođena je  utakmica 1. kola HT Premijer lige između Cibone i Zaboka. U nekadašnjem prvaku Evrope 11 igrača bilo je zaraženo koronavirusom. Medicinska dokumentacija koju n je klub dostavio dokazuje kako su neki igrači još uvijek pozitivni na virus COVID-19.

N.S.

Leave a Reply