U srijedu, 19.04.2017. u GSD Vitez održat će se drugi po redu „Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje“ u organizaciji Škole košarke „Prvi koš“ Vitez. Škola košarke „Prvi koš“ Vitez postoji već pet godina i opredjelila se samo za rad sa mladim košarkašima i košarkašicama. Pored Lige mladih SBK/KSB, koju igraju već četvrtu godinu za redom, jedna od vodilja za što brži razvoj im je i stalno sudjelovanje na košarkaškim turnirima, kao i organiziranje istih, kako za dječake, tako i za djevojčice.

Ovo je drugi po redu „Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje“, a na ovom turniru nastupit će: KK „Star“ Fojnica, ŽKK „Posušje“ , KK „Lider“ Gradiška i domaćin turnira Škola košarke „Prvi koš“ Vitez.

Program turnira počinje u 10.00h utakmicom između KK „Star“ i ŽKK „Posušje“, a druga utakmica polufinala je u 11.30h između KK „Lider“ i ŠK „Prvi koš“ Vitez. Prije utakmica za treće mjesto i finalne utakmice, uslijedit će svečano otvorenje turnira u 13.00h.

„Hvala svima koji su pomogli u organizaciji turnira, kao i košarkaškim prijateljima koji su se odazvali na naš turnir. Također želimo napomenuti, da je turnir uvršten u program proslave Dana općine Vitez, pa ovom prilikom pozivamo naše sugrađane i sugrađanke, da dođu i uživaju u košarci, a također i daju podršku mladim košarkašicama. Vidimo se u GSD Vitez, 19.04.2017. od 10.00h do 18.00h!“

ŠK “Prvi koš” Vitez

Komentariši