HomeRegionalni basketABA ligaŠta je bilo Ostoja, Žalgiris ti ukrao igrača: Da li ti je...

Šta je bilo Ostoja, Žalgiris ti ukrao igrača: Da li ti je Budućnost iz Bijeljine danas pala na pamet?

Početkom godine KK Partizan je bukvalno “ukrao” talentovanog Nikolu Radovanovića iz KK Budućnost iz Bijeljine. Beogradski klub na čelu sa predsjednikom Ostojom Mijailovićem povodom tog slučaja nije se oglašavao.

Ovih dana vijest je  da sjajni centar Partizana Jock Landale karijeru nastavlja u litvanskom Žalgirisu.

Danas je reagovao predsjednik Partizana Ostoja Mijailović

Landale sto odsto igrač Partizana. Dobio je, na lični zahtjev, dozvolu da ode u Ameriku na sedam dana kako bi se liječio. To je odobreno. A kada je to objavljeno, u medijima se brzo pojavila vijest da je on igrač Žalgirisa, kojem čak iz tog kluba žele dobrodošlicu. Ovo prvo što sam rekao je zapravo istina. Da li će on otići u Žalgiris ili neki drugi klub još uvijek se ne zna. Partizan više nije, i neće biti, klub koji može biti prevaren na neke fore. Sve se zna, sve je propisano, sve prate dokumenti i neće biti nikakvih problema,  rekao je Mijailović za “Telegraf”.

Predsjednik se još nije oglasio o Radovanoviću,a kaže da se u Partizanu sve zna, dok o talentovanom igraču nema komentara!? Kakav je osjećaj uzeti igrača bijeljinskom klubu, koji proizvodi mlade igrače, na taj način egzistira i  ulaže nove talentovane košarkaše

Ostoja da li ti je Budućnost iz Bijeljine danas pala na pamet?

M.Mu.

DA LI STE PROČITALI?

Najnovije