”Manekeni” su večeras u 27. kolu izgubili u Madridu od aktuelnog šampiona Evrope Reala 92:89, i nalaze se u grupici ekipa od 6. do 9. mjesta sa skorom 14/13, koji će se u posljednja tri kola boriti za preostala dva mjesta u doigravanju.

Klub iz ”grada mode” je večeras skupo prodao kožu protiv ”kraljevskog kluba”, uz fascinantnu partiju Majka Džejmsa, koji je postavio lični evroligaški rekord sa 35 postignutih poena.

Satirična italijanska košarkaška Facebook stranica ”La giornata tipo”, koja broji preko 326 hiljada ”lajkova”, veličala je igru američkog pleja, a, nezadovoljna dijeljem pravde u glavnom gradu Španije, je sarkastično prokomentarisala da je u Madridu ”od suđenja gori samo Alen Omić’

Večeras protiv ”kraljeva” 215cm visoki momak rođen u Tuzli nije postigao nijedan poen, uz samo 4 skoka, za skoro 20 minuta u igri.

Slovenački centar, koji je sezonu počeo u redovima podgoričke Budućnosti, gdje je na 15 evroligaških mečeva prosječno bilježio 8,9 poena i 4,7 skokova, nije se najbolje snašao u Lombardiji, gdje na 11 utakmica u elitnom evropskom takmičenju knjiži 2,6 poena i 3,6 skokova.

fosmedia.me

 

PODIJELI

Komentariši