Pogledajte obraćanje Repeše: Trebao sam vam pokazati sako (VIDEO)

rener Budućnosti Jasmin Repeša, nakon večerašnjeg ubjedljivog poraza od Crvene zvezde (107:69) za 2:0 u finalu ABA lige, izjavio je da nikada u karijeri nije doživio da igra u, kako je naveo, “atmosferi linča” u Beogradu i da ne vidi smisao borbe za titulu ABA lige u takvom ambijentu.

– Čestitao bih Zvezdi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ipak, na mene su utisci više vankošarkaški. Žao mi je zbog svih dešavanja. Ovakav linč dosad nisam doživio. Radi košarke, svih nas, ovo nema veze sa sportom, rekao je Repeša na konferenciji za medije nakon meča u hali “Aleksandar Nikolić”.

Kako je rekao, čak i da se igra u Podgorici, ne vidi smisao duela dva tima.

– Ne mogu da razumijem da moram da bacim odijelo zato što je ispljuvano. Igrao sam derbi u Bolonji u nenormalnoj tenziji, ali sve to ima granicu. Strašno mi je krivo. Imam veliki broj prijatelja iz Srbije… Najblaže što se može reći je psihijatrija višeg krema. Ko je kriv? Ustaše, pravoslavci, Slovenci… Ovo je histerija, u dahu je govorio.

Kaže da ne želi umanjiti pobjedu Zvezde i da je zasluženo 2:0, ali da je morao da govori kako se osjeća.

– Ovo se ne može nazvati atmosferom. Bilo je ovdje svega i svačega, bombardovanja, prošle su decenije… Ali sada je 2019. i ovakav odnos ne prihvatam. Bez obzira o kome se radi. Kako sad sačekati Zvezdu u Podgorici? Šta da kažem, osim da ću zaštititi svakoga, naveo je on.

Repeša je dodao da je besmisleno davati bilo kakve komentare na igru. Treći meč igra se u srijedu u podgoričkoj hali Morača.

PODIJELI

Komentariši