Najavljeno veliko pojačanje KK Splita Marko Arapović ipak neće odigrati niti minute za splitske Žute. Arapović odlazi nakon što se nije dogovorio s upravo oko nekih detalja u ugovoru, a očito ima dosta gorčine i problema po odlasku.

Arapović je u razgovoru za Dalmatinski portal izašao sa svojom stranom priče nakon što je klub objavio da je ugovor raskinut na inzistiranje Splita.

” Jako mi je neugodno. To što su pokušavali napraviti je bilo izrazito neprofesionalno. Htio sam biti korektan prema njima, ali bili su izuzetno nekorektni. Nakon što je ugovor raskinut, zvali su me da potpišem novu verziju ugovora, molili su me da se vratim. Trenirao sam s ekipom, trener Skelin je bio zadovoljan. U četvrtak navečer je došlo do nekih preokreta vezanih za ugovor. Rezervirao sam avionsku kartu, otišao do Splita i pokupio stvari”, kazao je Arapović.

Izgleda da je sporna bila Markova sklonost ozljedama zbog koje je propustio cijelu prošlu sezonu u Galatasarayu, ali on tvrdi da je sve u redu i da ima potvrde najboljih doktora. Također, nije štedio riječi prema ljudima iz kluba.

“Imam potvrdu najboljih svjetskih doktora da je sve u redu. Došla je do mene informacija da su zvali dosta doktora, pa je vjerojatno neki šarlatan rekao da nešto nije u redu. Ovo nisam nigdje doživio. Razgovarao sam nakon svega s ocem i menadžerom. Toliko nam je bilo žao da smo se smijali. Izuzetno cijenim trenera Skelina, molio me da ostanem, ali očito je bila neka viša sila. Jedini moj cilj je bio taj da ću igrati maksimalan broj minuta. Odbijao sam pet puta veće ponude, želio sam ljudima dokazati da sam zdrav. Nažalost, zaboravio sam da je to Hrvatska. To što su napravili nema veze s profesionalnošću, s ljudskosti. Pokazali su da nemaju srama. Htio sam biti gospodin, ali ne mogu dopustiti da mi blate ime”, obrušio se na upravu Splita Arapović.

DP

Leave a Reply