Košarkaški menadžer i “vođa navijača” Mega Bemaksa Miodrag “Miško” Ražnatović obavijestio je danas javnost da je klub kažnjen zbog uvredljivog skandiranja sa tribina tokom prethodne utakmice na kojoj je bila domaćin.

On je obavijestio javnost da se kazna odnosi na skandiranje gostujućih navijača “silov’o si Zvezdu, Miloje”, što su navijači crno-bijelih skandirali treneru Mege Dejanu Milojeviću, bivšem igraču Partizana, tokom utakmice Mege i crno-bijelih.

Ražnatović je istakao da je kazna uslijedila poslije “primjedbe jednog od vodećih klubova lige”, ali nije napisao kog. On je istakao da kazna nije velika, ali da je “izazvala salve smijeha”. U zasebnom tvitu je dodao da je kazna smiješna isto koliko i kazna Cedevita Olimpiji, kada su navijači Partiana vrijeđali Cirbesa i Simonovića.

Niko ni u Megi ni u upravi ABA lige nije želio da govori koji klub je uložio primjedbu, ali se iz svega navedenog to može zaključiti.

Činjenica je da su razna uvredljiva skandiranja uobičajena na ovim košarkaškim prostorima, pogotovo u odnosima “vječitih” klubova, ali je i činjenica da ABA to pokušava da iskorijeni. Za sada izgleda da su kazne jedini način.

Mondo.ba

Odgovori